
Vanavond een onwijs simpel gerecht, ideaal recept voor restjesdag of wanneer je maar weinig tijd hebt. Ik gebruikte vanavond hiervoor het volgende:
Voor 2 personen:
Eén ui
Teentje knoflook
Een theelepel sambal
Eetlepel ketjap manis
Een paprika
100 gram kastanjechampignons
Halve kleine broccoli
Grote hand diepvries sperziebonen
Instructies:
Zet twee pannetjes water op het vuur en breng het deze de kook. Snipper ondertussen de ui en knoflook en fruit dit met een beetje olijfolie aan. Snijd ondertussen ook de rest van de groenten.
Doe in de wok een scheut ketjap manis en de sambal en bak nog even met de ui en knoflook mee. Gooi dan de paprika en kastanjechampignons erbij en Wok op middelhoog vuur. Kook de mie ondertussen zoals op de verpakking staat aangegeven & kook in het tweede pannetje de broccoli en Sperziebonen (ik maak gebruik van een stoommandje). Als de gestoomde groenten klaar zijn, Wok je ze nog even door samen met de rest van de groenten.
Maak het bord op door de mie onderop te leggen. Schep hierover ruimschoots aan wokgroenten.
Bon Appétit!!
Reactie plaatsen
Reacties