
Gisteravond maakte ik zelfgemaakte bietenpesto, ik had nog wat over en maakte er vandaag mijn lunch van!
Het is een behoorlijk stevige lunch, ik denk dat het in principe ook voldoende moet zijn voor een avondmaal. Voor 1 persoon heb je het volgende nodig:
1 voorgekookte biet
1 handje Walnoten
1 handje parmezaanse kaassnippers
1 wrap
5 groenteballetjes
Een handje Veldsla
Een halve wortel
Peper en zout naar smaak
Instructies:
Maak de bietenpesto door de bietjes, een half handje walnoten en een half handje parmezaanse kaas fijn te blenden.
Bak de groenteballetjes in een klein beetje olijfolie en rasp ondertussen de wortel.
Smeer op je wrap allereerst de bietenspread, gevolgd door een handje veldsla, de groenteballetjes in stukjes gesneden en de geraspte wortel. Top af met de rest van de parmezaan, walnoten en zout/peper naar smaak.
Et voila! Bon appetit!
Reactie plaatsen
Reacties